KOMEL KFT - INFORMATIKAI SZAKÜZLET - SZÁMÍTÓGÉP - PC - LAPTOP - JAVÍTÁS - SZERVIZ - ÉRTÉKESÍTÉS - SZAKTANÁCSADÁS

32" BenQ EW3280U LED monitor (9H.LJ2LA.TBE / 9H.LJ2LA.TPE)
Vissza

32" BenQ EW3280U LED monitor (9H.LJ2LA.TBE / 9H.LJ2LA.TPE)

Cikkszám: 9H.LJ2LA.TBE

Garancia: 3 év

220 300 Ft
(Bruttó: 279 781 Ft)
  • Specifikációk
  • Leírás
Képátló (inch)32
Panel típusaIPS
Maximális felbontás3840 x 2160 pixel
HDMIigen
DisplayPortigen
Képfrissítési frekvencia60 Hz
Látószög H/V178°/178°
Fényerő (cd/m2)350
Képarány16:9 Wide képarány
Válaszidő (ms)5
Hangszóróigen
#Kontraszt arány1 000:1
Falra szerelhetőigen
#Falra szerelhető, szabványVESA: 100x100mm
USBigen
Szélesség726.9 mm
Maximális magasság523.1 mm
Vastagság204.1 mm

Tulajdonságok:

A HDRi egy teljesen új szintre hozza a vizuális elmerülést
A kardforgató hős elpusztítja ellenségüket a farkas üvöltő éjszakában. Leánykérés a kastély tornyán, tűzijáték a háttérben. Merüljön el teljesen a BenQ HDRi szabadalmaztatott technológiával, amely az intelligens vezérlés, a képtisztaság és az élénk színek segítségével javítja a képernyő HDR-tartalmát. A HDRi tiszta és éles vizuális tartalmat kínál a legizgalmasabb módon.

  • Intelligens vezérlés: Az intelligens vezérlés érzékeli az aktuális környezeti fényerőt és a kép tartalmát, majd automatikusan beállítja a képernyő fényerejét az ideális megtekintési élmény érdekében.
  • Lenyűgöző tisztaság: A HDRi javítja a kép kontrasztját és a tisztaságot a részletek finomítása érdekében. A világos területek túlexponálása nélkül láthatja, mi rejlik a sötét sarkokban.
  • Élénk színek: A HDRi-vel a színek továbbfejlesztett pontossága és intenzitása, telítettsége és egyensúlya garantáltan észbontó színélményt kínál.

Merüljön el az audiovizuális szórakoztatásban
Szerelje fel szórakoztató-rendszerét egy BenQ EW sorozatú monitorral. Kiváló filmélményt nyújt, és kiváló hangminőséget biztosít a leghihetetlenebb elmerüléshez. A BenQ HDRi és a kiváló beépített 2,1 csatornás hangszórók jobb szórakozási élményt nyújtanak, mint valaha.

Élesítse érzékeit a moziszerű érzéssel
A filmrajongók úgy érezhetik, mintha éppen egy moziban ülnének. A 24P mozgókép-sebesség kápráztatja el a szemeit, így teljes mértékben elmerülhet a filmek világában.

Elképesztő hanghatások
A BenQ EW-sorozat iparági vezető 2.1 csatornás hangszóróit a treVolo támogatja, amelyek valódi hangzást kínálnak a jobb elmerülés érdekében. A treVolo egy professzionális hangszóró márka a BenQ Csoportban. A treVolo minden beépített hangszóró számára személyre szabott, magas hangminőséget kíván létrehozni, különféle technológiai licencektől mentesen.

treVolo valódi zenekari hangzással
Akusztikus élvezet a rendezett asztalról. A BenQ a valódi hang és a személyre szabott beállítások reprodukálására hangolta be hangszóróit, úgy, hogy nagy figyelmet fordított olyan jellemzőkre, mint a hangerő, a teljesítmény és a zajszűrés. Ha Ön meghallgatja a treVolo hangszóró hangját, akkor teljes képet kap a teljes elmerüléshez, valamint három finomhangolt, személyre szabott beállítást az élvezet érdekében.

Az Ön szórakozása, az Ön útja
Állítsa be a monitort úgy, ahogy szeretné. Különleges funkciók, mint például a távirányító, az 5-gombos navigátor, valamint a hangerőszabályzó nagy kényelmet nyújtanak, és megkönnyítik a kívánt beállítások kiválasztását. Az okos kábelkezelő helyet szabadít fel az asztalán, miközben mindenféle tartalmat élvezhet a sokféle bemeneti forrásból.

Védjük szemeit
A BenQ iparági vezető szemvédő technológiái csökkentik a szem fáradását, miközben növelik a kényelmet hosszú használat esetén is.

LAPTOP - NOTEBOOK - PC - SZÁMÍTÓGÉP - JAVÍTÁS - SZERVIZ - ÉRTÉKESÍTÉS

Laptop / Notebook – Egyedi igények teljesítése Számítógép , laptop (notebook) hardver és szoftver hiba javítás és szerviz. Lassú, nehezen induló számítógépek, laptopok átvizsgálása – sebesség optimalizálása.
Hálózati és internetes problémák megoldása Vezeték nélküli (Wi-Fi) routerek, hálózatok beállítása Vírusirtás – védelmi szoftver telepítése Adatmentés , adat helyreállítás – új eszközre (PC , laptop , notebook ) történő áttelepítés
Számítógépek , laptopok átépítése, bővítése , SSD migráció Hozott alkatrészekből számítógép összeszerelése
Új számítógépek , laptopok szállítása , helyszíni beüzemelése -Rendszer telepítés, tanácsadás.

LAPTOP - NOTEBOOK - PC - SZÁMÍTÓGÉP - JAVÍTÁS - SZERVIZ - ÉRTÉKESÍTÉS - SZÁMÍTÁSTECNIKAI ALKATRÉSZEK - MONITOROK - NYOMTATÓK - PERIFÉRIÁK
Lassú, problémás számítógép hibafeltárása, javítása Vírus- és kémprogram írtás - Operációs rendszer telepítése, újratelepítése -
Programtelepítés, driver frissítés - Internet- wifi beállítás, hibaelhárítás - Hálózati problémák elhárítása -
Túlmelegedő, lefagyó számítógép javítása - Adatmentés, adat visszaállítás - Biztonsági mentés -
Számítógép bővítés, korszerűsítés - Hardveres problémák javítása - Egyéb számítástechnikai problémák elhárítása .