KOMEL KFT - INFORMATIKAI SZAKÜZLET - SZÁMÍTÓGÉP - PC - LAPTOP - JAVÍTÁS - SZERVIZ - ÉRTÉKESÍTÉS - SZAKTANÁCSADÁS

4TB Samsung T7 Shield külső SSD meghajtó fekete
Vissza

4TB Samsung T7 Shield külső SSD meghajtó fekete (MU-PE4T0S/EU)

Cikkszám: MU-PE4T0S/EU

Garancia: 3 év

99 600 Ft
(Bruttó: 126 492 Ft)
  • Specifikációk
  • Leírás
Tárkapacitás4 TB[4000 GB]
Csatoló felületUSB 3.2 Gen2
Írási sebesség1000 MB/s
Olvasási sebesség1050 MB/s
#Fizikai méret59 x 88 x 13 mm

Tulajdonságok:

Ellenáll, bárminek!
Rendkívül strapabíró, gyors és kompakt. Az új T7 Shield kiváló teljesítményt nyújt útközben, még kihívást jelentő környezeti körülmények között is. A szupergyors belső és a tartós külső védelem biztosítja a zavartalan munkát, készen áll az otthoni szerkesztésre vagy az ügyfeleddel való megosztásra.

Alkoss teljes sebességgel!
Nagyméretű fájlok azonnali átvitele. Az USB 3.2 Gen 2 és a PCIe® NVMe™ segítségével a szekvenciális írási/olvasási sebesség elérheti 1050/1000 MB/s sebességet is, így akadozás nélkül dolgozhatsz közvetlenül a meghajtóról. A Dynamic Thermal Guarddal ellátott csúcstechnológiás gumiborítás szabályozza a hőt, így egyenletes teljesítményt nyújt a legnagyobb feladatok ellátása során is.
*A teljesítmény a számítógép konfigurációjától függően változhat. Az 1050/1000 MB/s maximális írási/olvasási sebesség eléréséhez a fogadóeszköznek és a csatlakozókábeleknek támogatniuk kell az USB 3.2 Gen2-t, és az UASP módnak engedélyezve kell lennie. Részletes információkért kérjük, olvasd el a GYIK-et.**Tesztrendszer-konfiguráció: ASUS Z270 ROG MAXIMUS IX HERO (USB 3.2 Gen2 Type-C), Intel(R) Core(TM) i7-7700K CPU @ 4.20GHz, OS- Windows 10 19H2.

Amilyen apró, olyan strapabíró.
Készen áll a kalandra. Fotózz a helyszínen és barangolj a vadonban, az IP 65 besorolásnak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy sem a víz, sem pedig a por nem árthat az adataidnak. A masszív kialakítás és a fejlett külső gumiborítás extra tartósságot biztosít, akár egy 3 méteres zuhanás esetén is.

A mindennapi eszközeidhez
Könnyedén csatlakozhatsz a nap folyamán használt eszközökhöz: Mac-ek, PC-k, Android-eszközök, játékkonzolok és még sok más. Kényelmes adathordozás az élet minden területén.

Menj biztosra stílusosan!
Válaszd ki a neked valót! Óriási tárhelyet biztosít, elegáns kék, bézs vagy fekete színben. A stílusos gumiborítás megakadályozza, hogy kicsússzon a kezedből. Vigyél magaddal mindent, és közben legyél elbűvölő!

Menedzsment szoftver
Állítsd be a jelszavadat és szerezd be a legújabb firmware frissítéseket a Samsung hordozható SSD szoftverével, amely PC-ken, Maceken, Android okostelefonokon és táblagépeken is elérhető. A Samsung Magician szoftverrel ellenőrizheted a meghajtó állapotát, növelheted a teljesítményét és védheted az adataidat.

Műszaki adatok

  • Kapacitás: 4TB (1GB=1,000,000,000 byte, 1 TB=1,000,000,000,000 byte)
  • Interfész: USB 3.2 Gen.2 (10Gbps)
  • Méret (Szé x Ma x Mé): 59 x 88 x 13mm
  • Súly: 98g (A termék pontos súlya kapacitásonként változhat)
  • Adatátviteli sebesség: Szekvenciális olvasás: akár 1000 MB/s, szekvenciális írás: akár 1,050 MB/s: (A teljesítmény a rendszerkörnyezettől függően változhat, még az UASP-t támogató USB 3.2 interfész esetén is)
  • UASP Mode: Támogatott
  • Titkosítás: AES 256 bites hardveres titkosítás
  • Biztonság: Samsung Portable SSD Software 1.0, Samsung Magican Software
  • Minősítés: CE, BSMI, KC, VCCI, C-tick, FCC, IC, UL, TUV, CB, EAC, UKCA, BIS
  • RoHS-megfelelőség: RoHS2

LAPTOP - NOTEBOOK - PC - SZÁMÍTÓGÉP - JAVÍTÁS - SZERVIZ - ÉRTÉKESÍTÉS

Laptop / Notebook – Egyedi igények teljesítése Számítógép , laptop (notebook) hardver és szoftver hiba javítás és szerviz. Lassú, nehezen induló számítógépek, laptopok átvizsgálása – sebesség optimalizálása.
Hálózati és internetes problémák megoldása Vezeték nélküli (Wi-Fi) routerek, hálózatok beállítása Vírusirtás – védelmi szoftver telepítése Adatmentés , adat helyreállítás – új eszközre (PC , laptop , notebook ) történő áttelepítés
Számítógépek , laptopok átépítése, bővítése , SSD migráció Hozott alkatrészekből számítógép összeszerelése
Új számítógépek , laptopok szállítása , helyszíni beüzemelése -Rendszer telepítés, tanácsadás.

LAPTOP - NOTEBOOK - PC - SZÁMÍTÓGÉP - JAVÍTÁS - SZERVIZ - ÉRTÉKESÍTÉS - SZÁMÍTÁSTECNIKAI ALKATRÉSZEK - MONITOROK - NYOMTATÓK - PERIFÉRIÁK
Lassú, problémás számítógép hibafeltárása, javítása Vírus- és kémprogram írtás - Operációs rendszer telepítése, újratelepítése -
Programtelepítés, driver frissítés - Internet- wifi beállítás, hibaelhárítás - Hálózati problémák elhárítása -
Túlmelegedő, lefagyó számítógép javítása - Adatmentés, adat visszaállítás - Biztonsági mentés -
Számítógép bővítés, korszerűsítés - Hardveres problémák javítása - Egyéb számítástechnikai problémák elhárítása .