KOMEL KFT - INFORMATIKAI SZAKÜZLET - SZÁMÍTÓGÉP - PC - LAPTOP - JAVÍTÁS - SZERVIZ - ÉRTÉKESÍTÉS - SZAKTANÁCSADÁS

ASUS VivoMini PC PN40 N4000/HDMI/WIFI/4GB DDR4/120GB SSD
Vissza

ASUS VivoMini PC PN40 N4000/HDMI/WIFI/4GB DDR4/120GB SSD (PN40-BB013M-SZII)

Cikkszám: PN40-BB013M-SZII

Garancia: 2 év

53 350 Ft
(Bruttó: 67 755 Ft)
  • Specifikációk
  • Leírás
Processzor családIntel® Celeron® sorozat
Memória méret4 GB
Háttértároló méret SSD128 GB
Grafikus vezérlő gyártóIntel®
Színfekete
Processzor típusN4000
Processzor magok száma2
Processzor órajel1.1 GHz
Processzor órajel turbo2.64 GHz
Memória típusDDR4
Háttértároló típusaSSD
Grafikus vezérlő típusHD Graphics
Bővítőhelyek M.21 db
USB Type-C csatlakozó1 db
USB 3.1 csatlakozó3 db
USB 2.0 csatlakozó1 db
HDMI csatlakozó1 db
D-sub csatlakozó1 db
Integrált LANGigabit LAN
Integrált WLAN802.11ac + BT 4.2
Tápegység65 Watt power adapter

Tulajdonságok:

Ultrakompakt, egyszerűen bővíthető kialakítás.
Az új ASUS Mini PC PN40 ugyanúgy ideális megoldás az otthoni szórakozáshoz, mint az üzleti alkalmazásokhoz, mivel extrém halkan, akár ventilátor nélkül* képes remek teljesítményt nyújtani a legfrissebb Intel® Celeron® és Pentium® Sliver processzorokkal. A kompakt és könnyű ASUS Mini PC PN40 115 x 115 x 49 mm méretű és csupán 700 gramm súlyú. Kényelmes, széthúzható háza miatt könnyedén bővíthető, az alkatrészek kicseréléshez mindössze egy csavarhúzó kell. Kiterjedt csatlakoztatási lehetőségei (például a gyors adatátvitelt nyújtó USB 3.1 Gen 1 Type-C vagy a régebbi eszközök csatlakoztatására is alkalmas VGA vagy COM csatlakozó) miatt sokféle eszközzel kompatibilis, sokoldalúan felhasználható.
*Ventilátor nélküli kialakításban csak bizonyos modellek rendelhetők

Rugalmasság
Könnyen javítható és frissíthető. Az egyszerű „fiókos” házzal a memóriabővítés vagy egy M.2 SSD, 2,5”-es HDD vagy SSD cseréje mindössze két egyszerű lépésben elvégezhető, és csak egy csavarhúzó szükséges hozzá. Ún. barebone* (szerkezetkész) kivitelben is kapható, maximális rugalmasságot adva a saját rendszered megalkotásához.
* Ennek a megoldásnak az elérhetősége modellfüggő lehet és területenként változhat

Rugalmasság.
Két tárolós kialakítás
Az ASUS Mini PC PN40 egy M.2 SSD* vagy eMMC meghajtó, illetve egy 2,5 hüvelykes HDD vagy SSD fogadására alkalmas, így egyedi tárolómegoldásokkal mindenki számára lehetővé teszi a sebesség és a kapacitás tökéletes egyensúlyának megteremtését.

Kialakítás
Modern, helytakarékos kialakítás.
Modern, letisztult megjelenésével és elegáns, csiszolt felületével az ASUS Mini PC PN40 bármilyen otthoni, irodai vagy bolti környezetbe jól illik. Kompakt és könnyű: 115 x 115 x 49 mm és mindössze 700 gramm, így gyakorlatilag bárhol elhelyezhető - akár egy képernyő hátára is fel lehet szerelni, így helytakarékos „all-in-one” megoldás kialakítására alkalmas..

Nagy teljesítmény a mindennapos többfeladatos munkavégzéshez. Az ASUS Mini PC PN40 erejét a legfrissebb Intel® Celeron® és Pentium® Sliver processzorok adják, amelyek a korábbi generációkhoz képest akár 36%-kal nagyobb teljesítményre képesek, így változatos szituációkban tudnak sima és válaszkész használatot biztosítani.

Teljesítmény.
Nagy teljesítmény a mindennapos többfeladatos munkavégzéshez.
Az ASUS Mini PC PN40 erejét a legfrissebb Intel® Celeron® és Pentium® Sliver processzorok adják, amelyek a korábbi generációkhoz képest akár 36%-kal nagyobb teljesítményre képesek, így változatos szituációkban tudnak sima és válaszkész használatot biztosítani..

Csatlakozások.
Nagysebességű kapcsolatok és a korábbi eszközök támogatása
Az ASUS Mini PC PN40 számos csatlakozóval rendelkezik, például egy USB 3.1 Gen 1 Type-C és három USB 3.1 Gen 1 csatlakozó segíti a nagy sebességű adatátvitelt, illetve egy HDMI és egy Mini DisplayPort segítségével két képernyő is ráköthető. A még nagyobb rugalmasság érdekében a Mini PC PN40 VGA vagy COM csatlakozóval is rendelhető sokféle régebbi periféria kiszolgálásához.
*A rugalmas I/O csatlakozó elérhetősége modellfüggő lehet és területenként változhat.

Produktivitás.
Fantasztikus 4K UHD felbontás és két képernyő támogatása
Az ASUS Mini PC PN40-ben egy integrált Intel® UHD Graphics 600 processzor gondoskodik arról, hogy 4K UHD felbontással élvezhessük a videókat és a képeket. A kétképernyős támogatással a munkafelület több monitorra is kiterjeszthető, ami hatékonyabbá és kényelmesebbé teszi a használatot.

Energiatakarékosság.
Csökkentsd a környezeti hatásokat, miközben az üzemelési költségek is alacsonyabbak lesznek
Az ASUS Mini PC PN40 energiatakarékos kialakítása egyaránt csökkenti a környezet terhelését és az üzemeltetési költségeket. Az ASUS mini PC-k környezetbarát jellegét az ágazat több kiemelt jelentőségű tanúsítványa is igazolja, mint például az Energy Star minősítés. A Mini PC PN40 készenléti állapotban mindössze 6,4 wattot fogyaszt és extrém csendes, ilyenkor a zaja csak 20,6 dB. Ventilátor nélküli változatban* is kapható, ez terheléstől függetlenül teljes csendben működik.

  • Extrém csendes, ventilátor nélküli* kivitel a legfrissebb Intel® Celeron® processzorral
  • Különlegesen kompakt méret: 115 x 115 x 49 mm, 0,62 liter
  • Széthúzható ház a komponensek egyszerű, két lépésben elvégezhető bővítéséhez
  • Két tárolós kialakítás: egy 2,5”-es HDD vagy SSD, és egy M.2 SSD* vagy eMMC az igényeidnek megfelelő sebesség és kapacitás egyensúlyának megteremtéséhez
  • Minden igényt kielégítő csatlakozók: HDMI 2.0, Mini DisplayPort, USB 3.1 Gen 1 Type-C, illetve egy VGA vagy COM csatlakozó
  • Non-stop megbízhatóság: Kiterjedt tesztekkel garantált hosszú távú megbízhatóság
  • *Ventilátor nélküli kialakításban csak bizonyos modellek rendelhetők
  • *Az M.2 csatlakozó támogatása modellfüggő

LAPTOP - NOTEBOOK - PC - SZÁMÍTÓGÉP - JAVÍTÁS - SZERVIZ - ÉRTÉKESÍTÉS

Laptop / Notebook – Egyedi igények teljesítése Számítógép , laptop (notebook) hardver és szoftver hiba javítás és szerviz. Lassú, nehezen induló számítógépek , laptopok átvizsgálása – sebesség optimalizálása Hálózati és internetes problémák megoldása Vezeték nélküli (Wi-Fi) routerek, hálózatok beállítása Vírusirtás – védelmi szoftver telepítése Adatmentés , adat helyreállítás – új eszközre (PC , laptop , notebook ) történő áttelepítés Számítógépek , laptopok átépítése, bővítése , SSD migráció Hozott alkatrészekből számítógép összeszerelése Új számítógépek , laptopok szállítása , helyszíni beüzemelése -Rendszer telepítés , tanácsadás.
LAPTOP - NOTEBOOK - PC - SZÁMÍTÓGÉP - JAVÍTÁS - SZERVIZ - ÉRTÉKESÍTÉS - SZÁMÍTÁSTECNIKAI ALKATRÉSZEK - MONITOROK - NYOMTATÓK - PERIFÉRIÁK
Lassú, problémás számítógép hibafeltárása, javítása Vírus- és kémprogram írtás - Operációs rendszer telepítése, újratelepítése - Programtelepítés, driver frissítés - Internet- wifi beállítás, hibaelhárítás - Hálózati problémák elhárítása - Túlmelegedő, lefagyó számítógép javítása - Adatmentés, adat visszaállítás - Biztonsági mentés - Számítógép bővítés, korszerűsítés - Hardveres problémák javítása - Egyéb számítástechnikai problémák elhárítása .