KOMEL KFT - INFORMATIKAI SZAKÜZLET - SZÁMÍTÓGÉP - PC - LAPTOP - JAVÍTÁS - SZERVIZ - ÉRTÉKESÍTÉS - SZAKTANÁCSADÁS

Microsoft 365 Vállalati standard verzió P8 HUN 1
Vissza

Microsoft 365 Vállalati standard verzió P8 HUN 1 felhasználó 1 év Medialess (KLQ-00677)

Cikkszám: KLQ-00677

Garancia: Nincs

33 150 Ft
(Bruttó: 42 101 Ft)
  • Specifikációk
  • Leírás
PlatformWindows
NyelvMagyar
Telepítő MédiaTelepítő kód

Tulajdonságok:

A vállalkozás fejlesztése
A Microsoft 365 segítségével elvégezheti a munkát és növelheti a hatékonyságát. A mindig naprakész csapatmunkaeszközökkel valós időben működhet együtt. Emellett professzionális levelezést és online tárhelyet is használhat – mindezt beépített biztonsággal, hogy biztonságban tarthassa az adatait.

Office-appok
A Windows vagy Mac Outlook, Word, Excel, PowerPoint és OneNote (változó funkciókkal), valamint az Access és a Publisher (csak PC-re) teljesen telepített és mindig naprakész verziójával havi frissítésekhez és a legújabb funkciókhoz, illetve lehetőségekhez férhet hozzá.

1 TB biztonságos felhőtárhely felhasználónként
1 TB OneDrive-felhőtárhelyet kap dokumentumok, fényképek és egyebek szerkesztéséhez és megosztásához az összes eszközén.

Intranetes és csapatwebhelyek
A csapatwebhelyekkel a SharePointon keresztül tájékoztathatja és motiválhatja a szervezetét, és a felhasználóit tartalmakhoz, ismeretekhez és folyamatokhoz csatlakoztathatja. Tetszetős, könnyen használható webhelyekkel célba juttathatja az üzeneteit.

Levelezés és naptárak
Az Outlookkal üzleti szintű levelezést élvezhet, felhasználónként 50 GB-os postaládát használhat, és akár 150 MB-os mellékleteket is küldhet.

Profi digitális történetmesélés
A Sway segítségével játszi könnyedséggel lehet tetszetős interaktív webes jelentéseket, bemutatókat, hírleveleket, oktatóanyagokat és egyéb tartalmakat készíteni.

Intelligens keresés és feltárás
Intelligens kereséssel felfedezheti a tartalmakat és a szakértelmet számos különböző felületen, beleértve a SharePointot, a Delve-et és az Office-appokat.

Kapcsolattartás és együttműködés
A Microsoft Teams appal azonnal hozzáférhet mindenhez, amire a csapatának szüksége lehet, beleértve a csevegést, a tartalmakat, az eszközöket és a személyeket.

Webes és mobilappok fejlesztése
A Microsoft Power Apps segítségével gyorsan készíthet egyéni üzleti appokat a webre és a mobileszközökre. Választhat a sablonok közül, vagy kezdheti nulláról kiindulva. Nincs szükség programozásra.

Munkafolyamat-automatizálás
A Microsoft Power Automate segítségével az appokat és a szolgáltatásokat összekötő automatizált munkafolyamatokat alakíthat ki, amelyek többek között értesítéseket fogadnak, szinkronizálják a fájlokat és adatokat gyűjtenek. Nincs szükség programozásra.

Több eszközön használható
A teljesen telepített Office-appok több PC-n, Mac gépen, táblagépen és mobileszközön használhatók (Windows, iOS és Android rendszeren).2

Csevegés és online értekezletek
A Microsoft Teams segítségével szöveggel, hanggal vagy videóhívásokkal kommunikálhat. Online értekezleteket tarthat egykattintásos képernyőmegosztás és HD-videókonferenciák használatával.

Belső és külső együttműködés
Az Office-appok asztali verziójával akár 300 résztvevővel is tarthat értekezleteket, cseveghet és hívhat belsőleg és külsőleg vendéghozzáféréssel, valamint fájlokat hozhat létre, oszthat meg és közösen használhat.

Az adatok biztonságos megőrzése
Megvédheti eszközeit a jogosulatlan hozzáféréstől, növelheti a vírusok és a levélszemét elleni védelmet, és gondoskodhat a jogszabályi és iparági szabványoknak való megfelelőségről.

Tartalma:

  • Megkapja az Office-appok, köztük az Outlook, a Word, az Excel, a PowerPoint és a OneNote (valamint az Access és a Publisher csak PC-re) asztali verzióját.
  • A levelezéshez 50 GB-os postaládát és egyéni tartománynevű e-mail-címet használhat.
  • Létrehozhat egy csapatmunkára szolgáló központot, ahol a Microsoft Teams segítségével kapcsolhatja össze az embereket.
  • A felhasználónként 1 TB OneDrive-felhőtárhelyen fájlokat tárolhat és oszthat meg.
  • Egy licenccel a teljesen telepített, mindig naprakész Office-appok felhasználónként öt mobileszközön, öt táblagépen és öt PC-n vagy Macen használhatók.
  • Éjjel-nappali telefonos és webes támogatást kaphat a Microsofttól.

LAPTOP - NOTEBOOK - PC - SZÁMÍTÓGÉP - JAVÍTÁS - SZERVIZ - ÉRTÉKESÍTÉS

Laptop / Notebook – Egyedi igények teljesítése Számítógép , laptop (notebook) hardver és szoftver hiba javítás és szerviz. Lassú, nehezen induló számítógépek, laptopok átvizsgálása – sebesség optimalizálása.
Hálózati és internetes problémák megoldása Vezeték nélküli (Wi-Fi) routerek, hálózatok beállítása Vírusirtás – védelmi szoftver telepítése Adatmentés , adat helyreállítás – új eszközre (PC , laptop , notebook ) történő áttelepítés
Számítógépek , laptopok átépítése, bővítése , SSD migráció Hozott alkatrészekből számítógép összeszerelése
Új számítógépek , laptopok szállítása , helyszíni beüzemelése -Rendszer telepítés, tanácsadás.

LAPTOP - NOTEBOOK - PC - SZÁMÍTÓGÉP - JAVÍTÁS - SZERVIZ - ÉRTÉKESÍTÉS - SZÁMÍTÁSTECNIKAI ALKATRÉSZEK - MONITOROK - NYOMTATÓK - PERIFÉRIÁK
Lassú, problémás számítógép hibafeltárása, javítása Vírus- és kémprogram írtás - Operációs rendszer telepítése, újratelepítése -
Programtelepítés, driver frissítés - Internet- wifi beállítás, hibaelhárítás - Hálózati problémák elhárítása -
Túlmelegedő, lefagyó számítógép javítása - Adatmentés, adat visszaállítás - Biztonsági mentés -
Számítógép bővítés, korszerűsítés - Hardveres problémák javítása - Egyéb számítástechnikai problémák elhárítása .