KOMEL KFT - INFORMATIKAI SZAKÜZLET - SZÁMÍTÓGÉP - PC - LAPTOP - JAVÍTÁS - SZERVIZ - ÉRTÉKESÍTÉS - SZAKTANÁCSADÁS

Pen Drive 128GB ADAM elements iKlips DUO+ Lightning USB3.1
Vissza

Pen Drive 128GB ADAM elements iKlips DUO+ Lightning USB3.1 rozéarany (AD016)

Cikkszám: AD016

Garancia: 3 év

56 300 Ft
(Bruttó: 71 501 Ft)
  • Specifikációk
  • Leírás
Tárkapacitás128 GB
USB 3.1 Gen 1 csatlakozóigen
Lightning csatlakozóigen
Maximum olvasási sebesség130 MB/s
AnyagaMűanyag + fém
Színrozéarany
Szélesség12.2 mm
Mélység53.4 mm
Magasság9.5 mm
Tömeg7.4 g
Tulajdonságok:

Ismerd meg a világ egyik leggyorsabb külső memóriáját, 130 Mbps olvasási sebességgel, USB 3.1 támogatással! Képek, dokumentumok tárolása, zenelejátszás, TV felvételek és videók rögzítése, fájlok kezelése és biztonsági mentése közvetlen az iKlips Duo+ eszközzel.

Egy zseniális külső adattároló, mellyel könnyen bővíthető iPhone/iPad/iPod készüléked memóriája.

Egy jó barát minden utadon

Egyetlen mozdulattal könnyedén megoszthatsz fájlokat az iPhone, iPad, Mac és PC között. Böngészés, biztonsági mentés, fotók/videók/adatok kezelése közvetlenül itt: iKlips DUO+

Könnyebb, profibb, okosabb

A Lightning Flash Drive széria legújabb tagja, az Klips DUO+ egy alapvető megoldás mindenféle adat tárolásához, átviteléhez és biztonsági mentéséhez az összes Apple eszközödön. Karöltve az új iKlips 4.0 alkalmazással, ez a legegyszerűbb módja a zenék, fotók, videók és mindenféle tartalom megosztásához iPhone, iPad, iPad Pro, iPad Mini, Mac és PC készülékeken – az iKlips DUO+ megadja neked, amire szükséged van amikor csak kívánod. Olvasási sebesség: akár 100MB/s USB 3.0-nál és 20MB/s Lightning csatlakozónál.

Jó dolgok kis csomagban

A keskeny, ergonomikus formatervezés az iKlips DUO+ igazi erőssége. Ne áldozd fel a kényelmet a minőségért cserébe soha többet. A fejlett mérnöki tervezés és a cink/alumínium ötvözet maximális védettséget nyújt, miközben a súly és a méret minimális marad.

Jöhet az eső

A gyors és könnyed adathozzáférés alapvető kell, hogy legyen. Ezért úgy terveztük a Lightning csatlakozót, hogy hézagmentesen illeszkedjen a készülékhez, bármilyen csatlakozót használunk. Így van, az adatokhoz pillanatokon belül hozzáférhetsz – még akkor is, ha egy vastag, vízálló tokot használsz!

Kézben tartott kifinomultság

Az iKlips DUO+ Easy-Grip formatervezésének köszönhetően egyik kezedet mindig szabadon tudod tartani.

Érezd jól magad

A tökéletesen kényelmes és sima iKlips DUO+ a gondos tervezésnek köszönhetően hézagmentesen csatlakoztatható és eltávolítható bármikor.

Biztonságos és stabil

Az ingyenes iKlips 4.0 alkalmazás az, amely lehetővé teszi, hogy az iKlips DUO+ a végleteket kihasználja. Meghajtó- vagy fájl-szintű jelszó és ujjlenyomat védelemmel, az iKlips alkalmazás egy stabil digitális széf, amely fennakadás mentesen működik bármelyik Apple készüléken. Sokféle lehetőség áll rendelkezésre: fotók közvetlen biztonsági mentése, 3D Touch támogatás, Multi-Select, Drop-To és Split View opciók valamint Facebook, Instagram, YouTube és Apple app integráció – az adataid sosem voltak ennél nagyobb biztonságban.

Forgasd el

Egyszerűen forgasd el az iKlips Duo+ készüléket, és engedd át magad a sima, egyedülálló forgásának.

Flash memória

A kiváló minőségű flash memóriával készült iKlips DUO + ??a világ egyik leggyorsabb memória tárolási típusát kínálja a telefonok és az iPad-ok számára. Nem csak gyors, de stabilabb és sokkal hosszabb élettartammal is rendelkezik.

Apple MFi-tanúsítvánnyal

Az Apple által kiadott teljes körű engedély és tanúsítvány, amely bizonyítja, hogy a terméket kimondottan iPhone, iPad és iPod készülékekhez gyártották. Mivel speciálisan Apple termékekhez készültek, az iKlips DUO+ készülékek szigorú ellenőrzésen esnek át, és az Adam Elements legmagasabb minőségbiztosítási szintjeit teljesítik. Mindig keresd az MFi tanúsítványt, ne bízz meg semmi másban.

Tárold stílusosan

Az egyedi tartó és elegáns bőr tok megvédi mindenféle ütéstől és karcolástól. Az iKlips DUO+ hat gyönyörű színben és háromféle tárhely méretben kapható, kiválóan illik mindenféle tárkapacitás igényhez és stílushoz.

Új erő, új tapasztalat az új designból - iKlips App

Az iKlips 4.0 alkalmazás egy újratervezett interfészt kínál az iPad-hez, amely arányosan kihasználja a nagyobb képernyőt ahelyett, hogy csak egyszerűen felnagyítaná az iPhone képernyőjét. A lehetőség, hogy barátokkal, családdal vagy kollégákkal meg tudod osztani, rendezni és menteni a fájlokat lehetőséget nyújt az eredményesebb munkavégzéshez. Az iKlips lesz hamarosan az egyetlen alkalmazás, amellyel kezelni szeretnéd a digitális tartalmakat.

Az iKlips alkalmazás téged szolgál

Az iKlips 4.0 app pontosan az, amire szükséged van minden egyes iKlips tulajdonság maximális kihasználásához. Olyan szolgáltatásokat tartalmaz, mint a 3D Touch support, multi-select, Split View, jelszóvédelem, Drop-To, sőt, még az Apple Music appjával is integrálható, hogy elérd az iTunes beszerzéseidet. Az intuitív iKlips app az amúgy is élvezetes iKlips DUO+ élményedet egy új szintre emeli. Ráadásul az iKlips 4.0 egy újratervezett interfészt kínál az iPad-hez, amely arányosan kihasználja a nagyobb képernyőt ahelyett, hogy csak egyszerűen felnagyítaná az iPhone képernyőjét.

A vadonatúj iKlips app

Rendezd, mentsd és oszd meg egyszerűen az iKlips 4.0 alkalmazással. Az app különleges jellemzői nem csak villámgyors megosztást tesznek lehetővé barátokkal és családtagokkal, de gyorsan és örömmel is használhatóak.

  • USB 3.1 olvasási sebesség: akár 130 MB/s. Lightning olvasási sebesség: 25 MB/s
  • Kompatibilitás: iOS 8 vagy újabb / Windows XP/7/8/10 / Mac OSX

LAPTOP - NOTEBOOK - PC - SZÁMÍTÓGÉP - JAVÍTÁS - SZERVIZ - ÉRTÉKESÍTÉS

Laptop / Notebook – Egyedi igények teljesítése Számítógép , laptop (notebook) hardver és szoftver hiba javítás és szerviz. Lassú, nehezen induló számítógépek , laptopok átvizsgálása – sebesség optimalizálása Hálózati és internetes problémák megoldása Vezeték nélküli (Wi-Fi) routerek, hálózatok beállítása Vírusirtás – védelmi szoftver telepítése Adatmentés , adat helyreállítás – új eszközre (PC , laptop , notebook ) történő áttelepítés Számítógépek , laptopok átépítése, bővítése , SSD migráció Hozott alkatrészekből számítógép összeszerelése Új számítógépek , laptopok szállítása , helyszíni beüzemelése -Rendszer telepítés , tanácsadás.
LAPTOP - NOTEBOOK - PC - SZÁMÍTÓGÉP - JAVÍTÁS - SZERVIZ - ÉRTÉKESÍTÉS - SZÁMÍTÁSTECNIKAI ALKATRÉSZEK - MONITOROK - NYOMTATÓK - PERIFÉRIÁK
Lassú, problémás számítógép hibafeltárása, javítása Vírus- és kémprogram írtás - Operációs rendszer telepítése, újratelepítése - Programtelepítés, driver frissítés - Internet- wifi beállítás, hibaelhárítás - Hálózati problémák elhárítása - Túlmelegedő, lefagyó számítógép javítása - Adatmentés, adat visszaállítás - Biztonsági mentés - Számítógép bővítés, korszerűsítés - Hardveres problémák javítása - Egyéb számítástechnikai problémák elhárítása .