KOMEL KFT - INFORMATIKAI SZAKÜZLET - SZÁMÍTÓGÉP - PC - LAPTOP - JAVÍTÁS - SZERVIZ - ÉRTÉKESÍTÉS - SZAKTANÁCSADÁS

QNAP TS-264-8G Hálózati adattároló NAS
Vissza

QNAP TS-264-8G Hálózati adattároló NAS

Cikkszám: TS-264-8G

Garancia: 2 év

166 700 Ft
(Bruttó: 211 709 Ft)
  • Specifikációk
  • Leírás
KialakításTorony
ProcesszorIntel Celeron N5095
Processzormagok száma4 db
Processzor órajel2.9 GHz
Belső memória8 GB
HDD/SSD bővítőhelyek száma2 db
HDD/SSD csatoló felületSATA-III
RAID Funkció0,1
RJ-45 LAN portok száma2 db
LAN Portok sebessége2.5 Gbps
HDMI1 db
USB 2.02 db
USB 3.12 db

Tulajdonságok:

A TS-264 egy kompakt 2 lemezes NAS kiváló teljesítménnyel. Az akár 22 TB-os tárhelyet és 4 TB M.2 SSD-gyorsítótárazást támogató, megfizethető árú TS-264 teljesíti a multitasking kihívásait a fájlkezelés, a biztonsági mentés, az együttműködés és a videokonvertálás terén.

A 2,5 GbE elengedhetetlen!
A TS-264 olyan gyors, mint egy egyportos 10 GbE NAS, akár 589 MB/s átviteli sebességet biztosít, ha a két beépített 2,5 GbE (2,5 G/1 G/100 M) porton engedélyezve van a porttrönkölés.

Négy mag a multitaskinghoz
Hajts végre további feladatokat, streamelj több médiafájlt, és futtass több szolgáltatást a multitaskingra optimalizált négymagos Intel® processzorral!

Zökkenőmentes videokonvertálás
Beépített GPU a továbbfejlesztett videokonvertáláshoz, ami lehetővé teszi a videók zökkenőmentes streamelését a NAS-ról mobileszközökre.

Frissíts kétportos 10 GbE-re!
Tedd jövőbiztossá hálózati kapcsolatod egy PCIe kétportos 10 GbE hálózati kártyával, amely akár 1644 MB/s átviteli sebességet is biztosíthat!

Gyorsabb USB-átvitel
A két USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) port gyorsabb biztonsági mentést tesz lehetővé az USB-eszközökön.

Még több M.2 NVMe SSD
Ha a két M.2 bővítőhely nem lenne elegendő, telepíts egy QM2 PCIe-bővítőkártyát további M.2 SSD-bővítőhelyek használatához!

One Touch Copy biztonsági mentés USB 3.2 Gen 2-vel
A TS-264 két 10 Gbps USB 3.2 Gen 2 portot biztosít a gyorsabb fájlátvitelhez az USB 3.2 Gen 2 eszközök esetén.. A One Touch Copy gombbal biztonsági másolatot készíthetsz az USB-eszközök tartalmáról a TS-264 készülékre egyetlen gombnyomással.

Gördülékenyebb mobilélmény GPU-val
Sok fényképet készítesz okostelefonoddal? A Qfile mobilalkalmazás segít a tárhely felszabadításában azzal, hogy automatikusan biztonsági másolatot készít fényképeidről a TS-264 NAS-ra. Az Intel® UHD Graphics segítségével a TS-264 nagyban felgyorsítja a videók 1080p/720p formátumra történő konvertálást, lehetővé téve a mobileszközökre történő zökkenőmentes streaminget változó mobilhálózati sebesség mellett is.

Használd úgy a NAS-t, mint egy számítógépet!
A QNAP exkluzív Virtualization Station alkalmazása több Windows® /Linux® virtuális gép futtatását teszi lehetővé. Billentyűzet, egér és HDMI™ -monitor csatlakoztatásával a TS-264 NAS-od könnyedén használhatod akár számítógépként is.

Átláthatóbb. Gördülékenyebb. Szeretni fogod!
A QTS 5 navigálása során neked is feltűnnek majd a kiemelkedő böngészési élményt nyújtó finomabb részletek. Élvezd a gördülékeny NAS-élményt, a kényelmes vizuális felületet, és találd meg gyorsabban kedvenc alkalmazásaidat!

Kezdjük a notice boarddal!
Az első telepítés során a notice board vezet végig a beállítás folyamatán. Egyszerűen csak kövesd a lépésről lépésre szóló utasításokat a gyors és könnyű beállításért!

Gördülékeny és reagens felhasználói felület
Akár gombokra kattintásról, alkalmazások közötti váltásról vagy az ablakok nagyításáról, összecsukásáról van szó – minden művelet sokkal gördülékenyebb. A főmenü keresősávja szintén segít az alkalmazások gyorsabb megtalálásában.

PC és Mac biztonsági mentés
Szinkronizáld számítógépes fájljaidat a NAS-sal a Qsync segítségével! A TS-264 támogatja a Time Machine-t is a Mac számítógépeken.

Licencmentes VM biztonsági mentés
Készíts több biztonsági mentést a VMware® és Hyper-V™ virtuális gépekről a Hyper Data Protectorral!

Fájlszerver biztonsági mentése
Több protokollt támogat, beleértve az Rsync-et, az FTP-t és a CIFS-t a különböző fájlszerverek biztonsági mentéséhez.

SaaS üzleti biztonsági mentési megoldások
Használd a Boxafe-et a Google™ Workspace és a Microsoft 365® üzleti fiókadataid egyszerű biztonsági mentéséhez!

Google Fotók és WordPress biztonsági mentés
Az exkluzív MARS-szolgáltatás lehetővé teszi a Google Fotók, valamint a WordPress adatbázisok és fájlok biztonsági mentését a NAS-ra.

Kötet és LUN-pillanatképek
A „Pillanatképek” rögzítik NAS-rendszered és adataid teljes állapotát. Bizonyos adatok és fájlok szükség esetén igény szerint visszaállíthatók.

Verziózás
Rendszeresen készít pillanatképeket. Minél több pillanatképed van, annál kisebb az adatvesztés kockázata.

Intelligens pillanatkép-tárhelykezelés
A QNAP támogatja az intelligens pillanatkép-tárhelykezelést, hogy mindig elegendő hely álljon rendelkezésre az újabb pillanatképekhez.

Teljeskörű felügyelet
Búcsúzz el a drága és bonyolult PC NVR-től! A QNAP integrált felügyeleti NAS-megoldása előfizetéses licencelési megoldást vagy örökös licencelési megoldást kínál az igényeidnek megfelelő rugalmas telepítéshez.

Csatlakoztatás HDMI™ -monitorhoz
A TS-264 támogatja a HDMI™ -kimenetet a felügyeleti videók közvetlen lejátszásához, így nincs szükség egy dedikált munkaállomásra.

Felügyeleti feladatátvétel
Telepítsd a magas rendelkezésre állású QVR Guard alkalmazást, hogy automatikusan átvegye a rögzítési feladatokat, ha egy QVR Pro szerver meghibásodik!

All-in-one megoldás a virtuális gépek és konténerek tárolására
Ha több virtuális gépet és konténert futtatsz a TS-264 NAS-on, több felhasználós környezeteket és alkalmazásokat telepíthetsz a menedzsment hatékonyságának növelésért és a hardverköltségek megtakarításáért. A Hálózati és Virtuális kapcsoló alkalmazással, amely jelentősen növeli a virtuális gépek, konténerek, QNAP NAS és az egyéb hálózatra csatlakozó fizikai eszközeid közötti átjárhatóságot, rugalmasan oszthatod ki a fizikai és virtuális hálózati erőforrásokat a hálózati telepítés egyszerűsítéséhez.

Fiókbiztonság
Támogatja az Azure Active Directory tartományi szolgáltatásokat (Azure AD DS), az LDAP-t és a Windows ACL-t, hogy az informatikai csapat hatékonyan kezelhesse a felhasználói fiókokat és hozzáférési jogosultságokat NAS-rendszerhez is. Használj kétlépcsős hitelesítést az összes felhasználói fiókhoz a brute force támadásokkal szembeni védelemért!

Biztonságos távoli hozzáférés
A myQNAPcloud Link lehetővé teszi a NAS kényelmes távoli elérését interneten keresztül. Illetve használhatod a QVPN-t a NAS magasabb biztonságú, VPN-kapcsolattal történő eléréséhez.

NAS-tűzfal
A QuFirewall korlátozza és blokkolja a proxy szerverekről és az onion routing (Tor) alapú forrásokból beérkező gyanús csomagokat a felhasználói szabályok alapján. A QuFirewall emellett dinamikusan frissíti blokklistáját az észlelt rosszindulatú csomagok alapján.

Fenyegetésvédelem
Vizsgáld át rendszeresen a TS-264 NAS-t a legújabb vírusdefiníciós adatbázisok alapján! Ha az alkalmazás fertőzött fájlokat észlel, azonnal eltávolítja azokat a NAS adatbiztonságának megőrzéséhez.

S.M.A.R.T. és hibás blokk szkennelés
Ha a S.M.A.R.T. értékek bármelyike rendellenesnek minősül, vagy hibás blokkokat észlel, akkor még időben kicserélheted a hibás meghajtókat az adatvesztés bekövetkeztének megelőzése érdekében.

DA Drive Analyzer
A DA Drive Analyzer az ULINK felhőalapú mesterséges intelligencia segítségével előre jelezheti a meghajtók várható élettartamát, ezzel segítve a felhasználókat a meghajtók cseréjének előzetes tervezésében, hogy elkerülhessék a NAS váratlan leállását és az adatvesztést.

Seagate® IronWolf™ Health Management
Támogatott IronWolf™ vagy IronWolf Pro™ merevlemezek használata esetén a rendszer általános megbízhatósága jelentősen javul, köszönhetően a szoftver hatékony megelőzési, beavatkozási és helyreállítási lehetőségeinek.

Műszaki adatok

  • Processzor: Intel® Celeron® N5095 4 mag / 4 szál, max 2.9 GHz, 64-bit x86
  • Grafikus vezérlő: Intel® UHD Graphics
  • Titkosítás: AES-NI
  • Memória: 8 GB RAM, 4 GB Flash
  • M.2 foglalatok száma: 2 x M.2 2280 PCIe Gen 3 x1
  • Wake on LAN (WOL) támogatása
  • Bővítőhelyek: PCIe Gen 3 x2
  • HDMI verzió: 2.1 (4096 x 2160 @ 60Hz)
  • Méretek: 168 × 105 × 226 mm
  • Tömeg: 1,55 kg

LAPTOP - NOTEBOOK - PC - SZÁMÍTÓGÉP - JAVÍTÁS - SZERVIZ - ÉRTÉKESÍTÉS

Laptop / Notebook – Egyedi igények teljesítése Számítógép , laptop (notebook) hardver és szoftver hiba javítás és szerviz. Lassú, nehezen induló számítógépek, laptopok átvizsgálása – sebesség optimalizálása.
Hálózati és internetes problémák megoldása Vezeték nélküli (Wi-Fi) routerek, hálózatok beállítása Vírusirtás – védelmi szoftver telepítése Adatmentés , adat helyreállítás – új eszközre (PC , laptop , notebook ) történő áttelepítés
Számítógépek , laptopok átépítése, bővítése , SSD migráció Hozott alkatrészekből számítógép összeszerelése
Új számítógépek , laptopok szállítása , helyszíni beüzemelése -Rendszer telepítés, tanácsadás.

LAPTOP - NOTEBOOK - PC - SZÁMÍTÓGÉP - JAVÍTÁS - SZERVIZ - ÉRTÉKESÍTÉS - SZÁMÍTÁSTECNIKAI ALKATRÉSZEK - MONITOROK - NYOMTATÓK - PERIFÉRIÁK
Lassú, problémás számítógép hibafeltárása, javítása Vírus- és kémprogram írtás - Operációs rendszer telepítése, újratelepítése -
Programtelepítés, driver frissítés - Internet- wifi beállítás, hibaelhárítás - Hálózati problémák elhárítása -
Túlmelegedő, lefagyó számítógép javítása - Adatmentés, adat visszaállítás - Biztonsági mentés -
Számítógép bővítés, korszerűsítés - Hardveres problémák javítása - Egyéb számítástechnikai problémák elhárítása .